Slopen huis

Asbestsaneerder

Als asbestsaneerder krijg je te maken met diverse werkzaamheden en draag je verantwoordelijkheden met je mee. Denk hierbij aan het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en het saneren van asbest. Tijdens jouw werkzaamheden werk je nauw samen met de Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA). Je bereidt de asbest saneringswerkzaamheden voor in overleg met de DTA, waarna periodiek de voortgang van de werkzaamheden wordt teruggekoppeld.

Werklocatie:

Diverse werklocaties

Functie-eisen:

- In het bezit van een Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) certificaat - In het bezit van een rijbewijs B - In het bezit van VCA en Veilig werken met asbest certificaten - Je hebt al de nodige ervaring in het uitvoeren van asbestverwijdering en het gebruiken van materieel/materiaal - Je bent medisch gekeurd om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren - Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
Wij bieden: - Een uitdagende afwisselende baan - Goede arbeidsomstandigheden - Een prettige werkomgeving - Reiskostenvergoeding wanneer we je vragen met eigen vervoer te reizen.

Direct SolliciterenDirect Bellen
Translate »